Oplevelse i en klasse for sig

Thomas Henriksen og Peter Mortensen fra eGastro tager imod på det flotte skib "Anni Thrysøe" i Lemvig Havn. I rødt er det formanden for Colin Arcehers Laug, Svend Erik Petersen, der førte skibet under sejladsen. Foto: Lars Kamstrup

Oplevelse i en klasse for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EGastro stod for oplevelsen på lemvigegnen i Nr. Vosborg-arrangementet "En klasse for sig" - et nyt turist-koncept for det købedygtige publikum

Lemvig: Onsdag formiddag steg i alt små 20 gæster og arrangører om bord på båden "Anni Thrysøe" i Lemvig Havn for at tage på fjorden og nyde vandet, landskabet, skibet, tapas og noget i glasset.

Det var deltagerne i den første omgang af arrangementet "En klasse for sig", som er en pakke, som interesserede kunne købe i forbindelse med besøget af Verdensballetten på Nr. Vosborg. Ud over at nyde balletten fik deltagerne også en dag i Lemvig, samt en dag omkring Ringkøbing og en dag med Holstebro i centrum.

Det var eGastro, som stod for præsentationen af Lemvigegnen, og de to indehavere, Peter Mortensen og Thomas Henriksen, havde sat tid af til at give deltagerne en god oplevelse.

- Med det deltagerantal og den pris, det koster, så er det ikke nogen god forretning. Men hvorfor skulle vi ikke være med til at markedsføre vores egn på denne måde. Viser det sig at være en succes, så er det et koncept, der kan arbejdes videre på fremover, siger Thomas Henriksen.

Dagen var startet i Klosterheden, hvor gæsterne fik morgenmad i det fri, mens en jæger fortalte om dyr og natur. Der var også et besøg på Klosterhedens Vildt, der havde leveret specialiteter til morgenmaden i skoven.

Så kom de til Lemvig, hvor de efter at have set eGastros nye lokaler, gik en tur gennem byen og så Slagter Mortensen, som er grundlaget for eGastro. Videre til havnen, hvor medlemmer af Colin Archers Laug tog imod på båden "Anni Thrysøe". Det flotte skib stod ud af havnen til hygge-oplevelsen på fjorden.

Da gæsterne kom i land, kørte de videre til kunstneren Lone Pedersen, LoPe, i Nørre Nissum, hvor de også fik eftermiddagskaffe. Ferring var næste mål med Jens Søndergaard Museet, inden fyrmoster Lene Christiansen tog imod på Bovbjerg Fyr. Mens hun viste rundt, blev der lavet en lækker middag med hvide duge på bordet til bøfferne fra Slagter Mortensen og Vesterhavsosten fra Thiese-lageret ved siden af fyret.

- Det var det, vi har valgt at vise denne gang fra Lemvigegnen. Der er jo meget at vise frem, og vi tror på, det vil være en oplevelse for mange at se den vestjyske natur, kultur og dejlige fødevarer. Vi forsøger at markedsføre det på denne måde, og nu må vi se, hvad det byder i fremtiden af muligheder, siger Thomas Henriksen.

I forvejen er eGastro involveret som medarrangør af velbesøgte ture, hvor Hornvarefabrikken i Bøvling og Bovbjerg Fyr er med, og hvor det specielt drejer sig om busgæster fra det østjyske. Det nye koncept her er henvendt til det købedygtige publikum, der er kommet op i årene, og som har tiden, lysten og muligheden for at sætte tid og penge af til denne oplevelse. Prisen for hele arrangementet "En klasse for sig" var 6500 kroner pr. person inklusiv overnatning, oplevelser, ture, mad og drikke.

Oplevelse i en klasse for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce