Hummelshøj gør klar til at åbne Hansis Bierbar til jul

Inventaret er ved at tage form, og John Hummelshøj forventer at være klar til at åbne Hansis Bierbar, når der kommer mange mennesker i byen første juledag. Foto: Johan Gadegaard

Hummelshøj gør klar til at åbne Hansis Bierbar til jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens oprindelge biograf, hvor der i en lang årrækkke var diskotek, bliver nu til Hansis Bierbar.

Struer: Skiltet er kommet op på facaden, og inde i baren er der gjort klar til at få installeret de nye fadølsanlæg på Hansis Bierbar.

- Vi har fået udjævnet alle de mange niveauforskelle, der var på det gamle diskotek. Scenen er bygget om, og vi har lagt nyt gulv, fortæller John Hummelshøj.

Efter et tilløb på et par år er der i løbet af de senste par uger sket ting og sager.

- Det bliver det eneste sted i byen, hvor du kan få lov til at danse på bordene, konstaterer John Hummelshøj, som købte det gamle Discoteque Stephanie i Søndergade i 2014.

Det bliver det eneste sted i byen, du kan få lov til at danse på bordene.
John Hummelshøj, 3H Holding, Hansis Bierbar, Struer
Hansis Bierbar
Hansis Bierbar åbner i en ejendom, som i sin tid blev opført og indrettet som byens biograf.

Efter at biografen lukkede, blev ejendommen bygget om til diskotek, og efter en storhedstid med Erik Harpøth som ejer i løbet af 1990erne blev Diskoteque Stephanie med forskellige ejere og forpagtere drevet videre, indtil Erik Harpøths søn, Mark Harpøth, måtte afhænde bygningen til kreditforeningen på en tvangsauktion. På vegne af holdingselskabet 3H Holding, sendte John Hummelshøj, som også driver Skipperkroen i Struer, et bud til kreditforeningen, da bygningen havde stået tom et par år. Et bud som i første omgang blev afvist, men i 2014 var der bid. Der kom navne som både Natalie F. og Big Ben på facaden, inden bygningen igen kom til at stå tom, og efter en større ombygning er John Hummelshøj nu klar til at genåbne stedet som Hansis Bierbar.
John Hummelshøj bag baren, hvor der er gjort klar til at få installeret de nye fadølsanlæg. Foto: Johan Gadegaard
John Hummelshøj bag baren, hvor der er gjort klar til at få installeret de nye fadølsanlæg. Foto: Johan Gadegaard

Købt for 1 krone

Eller mere præcist, blev det købt af selskabet 3F Holding, som fik det nedlagte diskotek for en krone.

- Der var ikke gjort noget som helst ved bygningen siden 1986, og den havde stået tom i flere år, da vi købte den, forklarer John Hummelhøj.

Så taget skulle udskiftes.

- Det kostede cirka 140.000 kroner, fortæller han, og da de nåede ind til isoleringen, viste den sig at bestå af gamle aviser.

- Vi fandt flere af de helt gamle udgaver af Dagbladet, fortæller John Hummelshøj.

Derefter skulle hele bygningen varmes op.

- Vi hentede 8500 liter vand ud af væggene med en affugter, forklarer han, og oprindeligt var det meningen at John Hummelshøjs søn, Frederik, ville overtage driften og omdanne det gamle diskotek i byen til bierbar og det hele perfekte sted at feste for byens ungdom.

Men efter et par måneder sprang de videre til plan B.

Inventaret tager form

Da det gamle diskotek genåbnede i starten af 2015 var det med navnet Natalia F på facaden, og en forpagter fra Nykøbing Mors som bestyrer.

Den fest varede kun et par måneder, og det samme var tilfældet, da et makkerpar fra Fyn kom til Struer for at drive stedet videre under navnet Big Ben med store ambitioner i starten af maj 2015.

Heller ikke den store succes.

En ny forpagter forsøgte sig uden at kunne betale huslejen, og så løb det hele ligesom ud i sandet.

Bygningen kom igen til at stå tom.

- Men nu sker der noget, forsikrer John Hummelshøj, mens inventaret er ved at tage form.

- Nu skal vi bare være færdige og have pynt på væggene, og vi starter så med at åbne her i underetagen. Vi regner med at få testet fadølsanlægget og alt det andet, der bare skal fungere, med en reception 22. december, så vi kan være klar til det helt store rykind, når der er masser af folk i byen første juledag, fortæller han.

- Nu får vi et sted, hvor folk kan danse, så de ikke behøver at køre til Holstebro for at gå i byen, siger han og ser frem til at slå dørene op til Hansis Bierbar.

Hummelshøj gør klar til at åbne Hansis Bierbar til jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce